Livendo Tam Buğday Aktif Sıvı Ekşisi

Livendo Tam Buğday Aktif Sıvı Ekşisi

Livendo Tam Buğday Aktif Sıvı Ekşisi, tam buğday unundan elde edilmiş bir aktif, yani içeriğindeki ekşi maya bakterilerinin ve mayalarının canlılığını koruduğu sıvı ekşi hamurdur. Doğal ekşi hamur bakterileri ile fermente edilmiş undan oluşur. Tamamen hijyenik koşullarda, yüksek kaliteye sahip ekşi hamur bakterileri ve maya suşlarının birleşimi ile üretilmiştir. Bu sayede son ürün kalitenizi garanti eder.

Uzun süreli fermantasyon ile birlikte geleneksel yöntemle ekşi mayalı ekmek üretimi için geliştirilmiştir. Yani; ekşi aromalar üreten bakterilerden faydalanarak çok az miktarda maya kullanılıp, uzun süre fermente edilerek üretilen ekmeklerdir. Minimum 4-5 saatlik fermantasyon süresi gereklidir. Kullanıma hazır bir üründür. Sizi gocuk hazırlama zahmetinden kurtarır. Gocuk hazırlamak için ayrıca ekipman yatırımı yapmanıza da gerek kalmaz. Gocuk ile hazırlanan ekmeklerde aynı lezzeti yakalama problemlerini ortadan kaldırır. Sıvı formda olduğu için hamura kolaylıkla ve homojen olarak dağılır.

Livendo Tam Buğday Aktif Sıvı Ekşi ile her bir un paçalında veya reçetede farklı aromalar üreterek, farklı lezzette, kokuda ve görüntüde ekmekler üretebilir, böylece başkahiçbir yerde bulunmayan, kendinize has, fırınınıza özel ekşi hamur ekmekleri üretebilirsiniz.

Türkiye’nin geleneksel yöntemle gerçek ekşi mayalı ekmek üretimine uygun ilk ve tek aktif sıvı ekşisi Livendo ile müşterileriniz, sağlık ve lezzet deneyimini birlikte yaşayacaklar.

 

  • Pratik Kullanım
  • Yoğun Aroma
  • Zaman Tasarrufu

İnsanları Gülümsetiyoruz

    Bu ürün için...

    daha fazla bilgi istiyorum

    demo istiyorum

    E-Posta

    KULLANIM

    Livendo Tam Buğday Sıvı Ekşi’yi hamura direkt olarak ilave edebilirsiniz.
    Tavsiye edilen kullanım dozajı, reçeteye veya istenen aroma yoğunluğuna göre un ağırlığının %5 ila %15’i oranında kullanılabilir. (100 kg un için 5 ila 15 kg)

    AMBALAJ

    Gıdaya uygun HDPE bidon içerisinde 5kg.

    SAKLAMA KOŞULLARI

    0°C – 4°C arasında, orijinal ambalajı içerisinde saklayınız.
    Raf ömrü üretim tarihinden itibaren 60 gündür.

    ÜRÜN FÖYÜ

    Ürün föyünü görüntülemek veya indirmek için lütfen tıklayınız. 

    İşbu form ve formdaki talebiniz doğrultusunda sizinle kurulacak sözlü veya yazılı irtibat aracılığı ile toplanan kişisel verileriniz Kişisel Verileri İşleme, Saklama ve İmha Politikamız (“Politika”) kapsamında işlenmekte ve aktarılmaktadır. Aydınlatma yükümlülüğümüz kapsamında; kişisel verilerinizin işlenme amaçları, hukuki sebebi, saklama süreleri ve yasal haklarınızın açıklandığı Politikaya buradan ulaşabilirsiniz.