Archive

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" padding_top="35" css=".vc_custom_1509811702678{background-color: #ffffff !important;}"][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="17339" img_size="large" qode_css_animation="" css=".vc_custom_1508189676380{padding-bottom: 40px !important;}"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text] Livendo Deaktif Ekşi Hamurlar Livendo Deaktif Ekşi Hamurlar, doğal ekşi hamur bakterileri ile fermente edilmiş undan oluşur. Deaktif olması (maya aktivitesinin ortadan kaldırılması) ürünün raf ömrünün artmasına büyük avantaj sağlar. Deaktif ekşi hamurlar aroma, asitlik ve renk konusundaki tüm özelliklerini 12 ila 18 aylık raf ömürleri boyunca korurlar. Doğrudan unla karıştırılabilir ve istenen aroma yoğunluğuna göre dozajın ayarlanması kolaydır. Çözümlerimiz direkt prosesler, uzun fermantasyon prosesleri, kontrollü fermantasyonlar gibi tüm fırıncılık proseslerine uyumludur. Deaktif Ekşi Hamur çeşitlerimizle ilgili bilgi almak için bize e-posta adresinizi mesaj gönderebilir ya da 0 (216) 508 11 10 telefon numarasından ulaşabilirsiniz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" el_id="product-page-mobile"][vc_column width="1/2"][contact-form-7 id="16772" html_class="cf7_custom_style_3" title="Bu ürün için...