Lesafmaya
Lesafmaya yaş ekmek mayası çok geniş bir uygulama alanına sahiptir. Geleneksel ekmek üretimi, endüstriyel ekmek (aşırı otomasyonlu veya kontrollü fermantasyon ile)ve donuk ekmek üretiminde kullanılabilir.
Lesafmaya yaş ekmek mayası çok geniş bir uygulama alanına sahiptir. Geleneksel ekmek üretimi, endüstriyel ekmek (aşırı otomasyonlu veya kontrollü fermantasyon ile)ve donuk ekmek üretiminde kullanılabilir.
Kullanım oranı; formül, proses ve un kalitesine bağlı olarak değişebilir.
100 kg un için %5 oranına kadar kullanılabilir.
İsteğe bağlı olarak, suda çözerek veya ufalayarak hamura ilave edilir.
12 kg’lik koli içerisinde 500 g*24 paket.
12 kg’lik koli içerisinde 1.000g*12 paket.
Ürünün kalitesini koruyabilmesi için 0 °C ile +4 °C arasında saklanması tavsiye edilir.
Kabul edilebilir ürün sıcaklığı maksimum 10°C’dir.
Belirtilen saklama koşullarında raf ömrü 40 gündür.
İşbu form ve formdaki talebiniz doğrultusunda sizinle kurulacak sözlü veya yazılı irtibat aracılığı ile toplanan kişisel verileriniz Kişisel Verileri İşleme, Saklama ve İmha Politikamız (“Politika”) kapsamında işlenmekte ve aktarılmaktadır. Aydınlatma yükümlülüğümüz kapsamında; kişisel verilerinizin işlenme amaçları, hukuki sebebi, saklama süreleri ve yasal haklarınızın açıklandığı Politikaya buradan ulaşabilirsiniz.