Standart Ekmek Geliştiriciler
Çeşitli etkenlerin buğday kalitesi üzerinde yarattığı olumsuz etkileri ortadan kaldıran, dolayısıyla un ve ekmek kalitesini geliştirip arttıran ekmek geliştiriciler sanılanın aksine doğru, dengeli ve bilinçli kullanımlarda insan sağlığını tehdit edici hiçbir nitelik taşımaz.
Ekmek geliştiriciler iki ana işleve hizmet eder. Birincisi işlemi kolaylaştırmak amacıyla hamurlara esneklik veya güç, dayanıklılık gibi özellikle günümüzün otomasyon üretim şartlarında daha da gerekli olan özellikleri sağlamaktır.
İkincisi ise; son ürün kalitesini geliştirmektir. Ekmek geliştiriciler sayesinde ekmekte istenilen kabuk rengi, düzgün bıçak, büyük ve düzenli hacim, lezzet, yumuşaklık gibi müşteri beğenisine hitap eden genel özellikler ön plana çıkar.
Pulso markalı ekmek geliştiricilerimizi keşfedin.